Å finne venner i voksen alder

Mange har nok lurt på hvor man finner seg nye venner i voksen alder. Man kan liksom ikke bare dunke på naboens dør og spørre om det er noen der som vil bli med å finne på noe når man bikker over i voksenlivet.

Kanskje har man flyttet til en ny by og ønsker et nettverk her, eller kanskje har vennegjengen vokst litt fra hverandre gjennom årenes løp. Kanskje har man enkelt og greit bare lyst på nye eller flere venner med samme interesser som deg selv. Uansett hva som er årsaken for at man ønsker nye bekjentskaper, opplever mange at det er vanskelig å finne disse.

Man kan være heldig å møte noen man klikker med tilfeldig, men i stor grad får man gjerne venner gjennom jobb eller på studiestedet. Felles for disse, er at vennskapene man får skjer litt på slump, og er ikke nødvendigvis basert på like interesser eller liknende.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hey girl! ønsker å bidra til at nye vennskap kan formes, og vi ønsker å legge til rette for at man i større grad skal kunne velge seg venner basert på de kriteriene man selv ønsker. Ettersom det meste foregår på nett i dag, tror vi at det også må være en møteplass på nett for å finne nye venner i voksen alder, og vi tror også at det er et behov for en arena hvor man kan finne venner av samme kjønn. I stedet for å lage en helt ny plattform, har vi tro på at Facebook er en ypperlig plass å gjøre dette, ettersom det er en arena de aller fleste er på allerede.

Tanken er da at om man for eksempel liker klatring, kan man lettere finne andre som også liker å klatre inne på sin lokale Hey girl!-gruppe. Man kan avtale å møtes over en kaffe, tur i skogen eller for en annen aktivitet for å se om kjemien er tilstede, litt som med dating.

Vårt mål er at alle som flytter til en ny by eller et nytt område skal kunne melde seg inn i den lokale Hey girl! eller Hey man!-gruppen, og med en gang starte jakten på nye venner.

Møtestedet for nye vennskap

Hey girl! er en ideell organisasjon, hvis hovedformål er å motarbeide ensomhet. Fokusområdet er primært Facebook, hvor vi ønsker å legge til rette for at kvinner og menn, gjennom våre konsepter Hey girl! og Hey man!, skal kunne finne nye venner av samme kjønn og utvide nettverket sitt. Vi arrangerer også tidvis eventer og minglekvelder.

Hey girl! er altså helt enkelt en plattform der jenter kan møte jenter, for å danne vennskap og utvide nettverk, gjennom grupper på Facebook. Hey girl! ble startet i 2016 med gruppen Hey girl! Oslo, og siden har vi utvidet til 76 grupper spredd over hele Norge, med til sammen over 73 000 medlemmer.

Hey girl! driver også konseptet Hey man! hvor menn kan komme i kontakt med andre menn for å finne venner og utvide nettverk. Hey man! er et ganske nystartet konsept, og består per idag av 16 grupper på landsbasis.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Finn nye venner i dag!

Om du er på utkikk etter nye vennskap, alt fra en potensiell bestevenn til en treningspartner eller noen å dra på fest med, er veien kort. Meld deg inn i din lokale Hey girl! eller Hey man!-gruppe på Facebook, og sett i gang. Der ser du raskt hvordan ting gjøres. Du kan kommentere andres innlegg eller invitasjoner til å bli med på ting, eller du kan ta initiativ selv til å finne på noe. Mulighetene er mange, så det gjelder å by litt på seg selv, og tørre å ta en sjanse.

For å finne din lokale gruppe, kan jenter og kvinner trykke på menyen oppe til høyre, mens menn kan trykke seg inn på Hey man! og finne en oversikt der. Eventuelt finnes hele gruppeoversikten under fanen "grupper" på Facebook-pagen, som du kommer til via knappen under.

Du må gjerne spre ordet om gruppene og invitere folk, for jo flere medlemmer, jo flere potensielle vennskap.

Lykke til!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});