Sponsor for 2019

Hey girl! søker offisielle sponsorer for 2019.

Hey girl! er en nylig startet ideell organisasjon som jobber for å motarbeide ensomhet, gjennom å drifte grupper på Facebook hvor folk kan finne venner av samme kjønn i sitt nærområde, samt ved å arrangere eventer og mingletreff.

Det er til sammen over 12 500 medlemmer per i dag i våre 57 Hey girl! og Hey man!-grupper lokalisert over hele landet.

Det har vært en del fokus på utenforskap og ensomhet i mediene den siste tiden, og Hey girl! har blant annet vært hovedoppslag på VG.no, på Morgenglasset i NRK P1, på NRK 1 i programmet «Innafor», på God Morgen Norge på TV2, samt flere lokalaviser og lokalradio (se heygirl.no).

Hey girl! har vokst kraftig på kort tid, fra ca. 1 000 medlemmer i Hey girl! Oslo (den opprinnelige Hey girl!-gruppen) i september 2018, til over 9 600 medlemmer over hele landet i dag. Vi ser at gruppene har en reell og direkte positiv effekt på livene til enkeltindivider, da terskelen for å ta kontakt med ukjente er mye lavere i disse gruppene, ettersom alle er der av samme grunn. Daglig avtales nye møter mellom ukjente som ønsker seg venner, og solskinnshistorier skapes jevnt og trutt.

Vi har ønske om å nå enda flere som ønsker venner eller et større nettverk, og har behov for økonomiske midler for å kunne gjøre dette. Organisasjonen er en non-profit drevet på frivillig basis og har ingen ansatte, kun et styre. Styret bruker mye fritid på dette arbeidet, og har så langt dekket alle utgifter fra egen lomme. Det er dessverre grenser for hvor lenge det er en holdbar løsning, så vi søker nå om økonomisk støtte til videre drift og utvikling.

Vi har derfor nylig startet en spleis-kampanje, og søker blant annet etter to kategorier av offisielle sponsorer for 2019. Om deres bedrift har et program for sosialt entreprenørskap eller tilsvarende, er dette en gyllen mulighet til å bidra på noe meget konkret for en lav kostnad. Dette er små summer for en stor bedrift, men den vil ha stor effekt i kampen mot ensomhet , da det vil hjelpe oss å nå ut til enda flere ensomme mennesker i hele landet.

Hovedsponsor for 2019

Disse vil bli fremhevet med sin logo (og link) på vår hjemmeside, og med logo på coverbildet på vår Facebook-page og på eventer, i tillegg til link i tekstfelt under offisielle sponsorer. Pris; en engangssum på kr 10 000.

Sponsor for 2019

Disse vil bli nevnt med navn og link under offisielle sponsorer på vår hjemmeside, samt på vår Facebook-page og på eventer.
Pris; en engangssum på kr 5 000.

Hvis du eller din bedrift ser verdi i å være assosiert med Hey girl! og ønsker å velge en av disse mulighetene til å bli sponsor, kan dette gjøres ved å velge ønsket "belønning" i vår Spleis-kampanje. Vi tar deretter kontakt. Eventuelt kan dere ta kontakt i forkant. Ta gjerne også kontakt om dere har spørsmål, eller ønsker å bidra med en annen sum.

Hva pengene går til:

- Vi har ikke egne kontorlokaler, og ønsker å opprette en postboks.
- Vi vil annonsere mer målrettet i større grad, for å nå flere.
- Vi ønsker å arrangere flere fysiske treff for gruppemedlemmer i ulike deler av landet.
- Tilbakebetaling av utlegg og lånte midler.
- Markedsføring og drift generelt.

Gå til kampanjen her: www.spleis.no/project/68284